Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - adwokat

Страници: [1]
1
Тези дни ще ходя да стрелям по панички.Стрелбище не лошо имаше в Герман,та ако има желаещи,можем да разходим пушките и да загреем цевите преди студената бира.

2
До преди 3-4 години не ходех на такъв лов,но се запалих случайно.То си е удоволствие защото тази птичка лети бързо,когато реши и на различни височини.Установих ,че има и добро зрение.От миналата година инвестирах 30 лв. в камуфлажни панталон,тениска,мрежа за глава и шапка с периферия и резултата беше очеваден.Използвам патрони номер 7 с концентратор,като предпочитам да са "бързи".Седя си тихо на рибарско столче под слънцето в слънчогледа и се оглеждам като лалугер във всички посоки.

Това ,което не знам и се надявам колеги да го споделят е предварението.Аз стрелям по някакъв си мой усет и не мога да обърна внимание на предварението в различните ситуации на полета,бърз полет,бавен ,дистанция.Питали са ме колеги за предварението и аз не мога да отговоря какво правя.Моля ако има колеги с богата на тази птица ловна площ, да споделят опита си по отношение на предварението,както и на други тънкости,които не съм засегнал !

Страници: [1]