Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - mirchev75

Страници: [1]
1
Общи приказки / Завършека на ловният ни ден!
« -: Декември 19, 2010, 09:10:37 pm »
Днес ходихме много но нищо не се яви пред мушките ни!
Този "рошко",който ударих миналата седмица ,го бяхме нарочили специално за днес. И ето какво се получи:
 
2
Общи приказки / ВЕСЕЛА КОЛЕДА
« -: Декември 25, 2009, 08:52:13 am »
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА!!!
С пожелание за много здраве ,щастие и късмет на всички съфорумци!!!
 И много слука!!!

3
Боеприпаси / Презареждане на патрони
« -: Октомври 20, 2009, 07:59:37 pm »
Отварям тази тема за да могат колегите ,които си презареждат патроните да споделят своите виждания, опит и резултати.
За мен лично този вид дейност е един вид релаксация . Често се случва по някога ,когато не мога да заспя, да ставам посред нощта да вадя такъмите и да свия по някой.Почна ли да правя патрони се връщам назад във времето,когато моят баща заедно със своите колеги и приятели ловци,петък вечер на кана с вино, свиваха патрони , аз хлапака покрай тях се мотая и са ми дали "най отговорната работа"-да затварям с машинката ;D.От тогава мина много време живота и нещата се промениха,но за мен това си остана едно от любимите занимания.Жалко ,че в нашата страна са забранени за продажба компонентите за презареждане/добре ,че има от бащата/. В съседните нам страни човек може да намери каквото си поиска в ловните магазини-срещу съответното разрешително разбира се.
Така ,че нека всеки да сподели мнението си.

4
Ловни породи / Английски сетер
« -: Август 16, 2009, 11:56:13 am »
Позволявам си да отворя тази тема за притежателите на тази чудесна порода ловни кучета/в това число съм и аз/,която за съжаление в последните години поне според мен е малко позабравена.
Вчера / събота/ имах удоволствието да бъда на лов за пъдпъдък с един приятел
и за помощници имахме майка и син активно ловуващи английски сетери.Трябва да ви кажа ,че такава красота при стойките не съм виждал досега.Когато маркират птицата замръзват в причудливи пози и ако тя е на крак и се движи,започват да се промъкват като котки.Такава грация не съм срещал при друга порода птичари.Може би само английският пойнтер се доближава до сетера,което е нормално,имайки в предвид,че и двете породи са островни птичари.Както се изразява приятелят ми -"стъпват като балерини" 

Страници: [1]