Автор Тема: Продавам спален чувал Snugpak  (Прочетена 6598 пъти)

lutgulajn

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 11
  • Karma: +0/-0
    • Профил
    • Ел. поща
Продавам спален чувал Snugpak
« -: Август 18, 2012, 04:32:20 pm »
Здравейте,
Продавам неизползван, неразопакован, с етикетите спален чувал на Snugpak. Това е модела им Jungle Bag за топъл климат.

Snugpak са английските лидери в производството на бивачна екипировка. Със супер качеството си те са снабдители на военните, но имат и отдел занимаващ се с туристическа екипировка. На сайта им можете да видите голямото разнообразие, което имат - основно от облекла и спални чували, но също от раници, палатки, биви баг-ове и други.

Ето чувала на официалният им сайт:
http://www.snugpak.com/index.php?MenuID=93-101&ItemID=71

Купих си 3 такива чувала преди около 3 месеца, като част от екипировка за едно скитане пеша. Трябваше ми нещо свръх леко и като се разчетох из интернет много ми харесаха отзивите и ревютата имено за този чувал. Запазвам си два от тях, а третият на практика ми е излишен. Дълго се чудих дали да го продавам, защото е много качествен, но понеже не ми трябва и няма изгледи да ми дотрябва скоро, го махам.

Ето и моите впечатления:

Много съм доволен от качеството на материалите и изработката. Мисля, че в това отношение нищо по-добро не може да бъде постигнато. Циповете са специализирани, шевовете са идеални, плата е точно какъвто си го представях за качествен продукт. Цвета на чувала е маслиненозелен (военно зелено), материала е рип-стоп, ципът в случая е десен. Чувала е с мрежа против комари, която може да се сваля (също с цип) и да се навива за да не пречи, когато няма нужда от нея. Това може да спести много неприятни нощни часове край водоемите – който е спал на открито с комари, знае колко може да са досадни тия гадинки (меко казано!) За главата има качулка точно като всяка „мумия”. От вътрешната страна има мрежесто джобче.

Плюсовете от Jungle Bag-а  са в съотношението КАЧЕСТВО-ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ-ТЕГЛО-ЦЕНА.

В случая получавате върховно качество на използвани материали (по мое мнение по-добре няма на къде), комфорта е 7 градуса - 2 екстрим (чудесен за по-ниски преходи, по-топло време и по-лека екипировка),  свръх леко тегло 850 гр. (измерих и сам се уверих, че са толкова), компресирани размери 14/20 см (заема буквално 1/4 или 1/5 от мястото на моя стар голям топъл чувал от Емилс арми шоп), и цена от 35 английски лири – приблизително 90 лв. (без доставката)) мисля, че много трудно ще се намери някой който да „бие” този чувал по параметри.

Моята цена, която смятам за съвсем честна е 70 лв, като аз поемам доставката до офис на Еконт, който е най-удобен.


Ето и още някои от спецификациите, които го правят много добра оферта (според мен):

*Можете при желание да го разкопчаете и да се получи нормално одеяло с което да се завивате.
*Вътрешността на чувала е обработена така, че да не се умирисва (възпрепятства размножаването на бактерии)– дори да спите само по бельо в него чувала няма да придобие характерният тежък мирис на пот. Това ще рече, че ще се налага да го перете и по-рядко.
*Още някои подробностите отбелязани на етикетите с които идва чувала:
Този чувал никога не е разопакован, използван, пран, изнасян на открито, излаган на слънце или каквото и да било друго.  Стоял е само в компресионната си торба.
Купих 3 такива от Англия, защото им се изкефих, използвам един, един си оставям резерва и един имам излишен. Както и с челниците започнах да се разделям с нещата които не ползвам.

За контакт:
е-маил: lutgulajn@yahoo.com
тел: 0896 644393