Автор Тема: Продавам челник Princeton Tec Quad - доживотна гаранция  (Прочетена 6205 пъти)

lutgulajn

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 11
  • Karma: +0/-0
    • Профил
    • Ел. поща
Здравейте,
Продавам чисто нов челник на Princeton Tec модел Quad.

Princeton Tec са водещата американска марка за осветления.

Ето какво пишат на сайта си:

"В Princeton Tec сме пионери по отношение на новите технологии в осветлението вече повече от три десетилетия. Може да се каже, че пътят ни до тук не беше нито лек, нито кратък. В стремежа си да бъдем най-добрите в света, пропътувахме земното кълбо надлъж и нашир - по въздух и вода, с велосипеди и пеша. В нашата работа вземахме съвети от най-големите спортисти, планининари, и пътешественици.
Вдъхновени от постоянно променящият се свят и предизвикателствата които той предлага, както и от човешкият дух, винаги готов да ги последва, ние опитваме да доведем технологията и дизайна на нашите осветления до предела и границата в които на лице ще имате не само най-доброто осветление, но и най-подходящото за всички разнообразни условия в които можете да попаднете."


Модела Princeton Tec Quad е челник с 4 светодиода (по 5 мм)Спецификация:

Сила на светене - 45 лумена
Батерии - 3 ААА - алкални, литиево-йонни или никел-метал-хидридни
Тегло - 96 грама с батериите
4 режима на светене - силно, средно, ниско, мигащо
Време на светене - до 105 часа в икономичен режим
Светодиоден индикатор за състоянието на батериите под линията на светодиодите
Широк диапазон на осветяване, идеален за дейностите из лагера вечер

Няколко важни предимстава, които има този модел пред останалите челници от този ценови клас на другите марки.

- напълно водонепромокаем (IPX7 - потапяне до 1 м под вода) - никой от другите производители нямат напълно водонепромокаем челник в този ценови клас - ще го изпуснете в калта, ще остане през ноща навън под дъжда или ще го изперете с дрехите в пералнята - няма проблем!
- усилена здрава кутия - против изпускане, смачкване, удър
- регулирано светене (за средния и ниският режим) - това ще рече, че електроника в него постоянно проверява напрежението в батериите и когато те започнат да се изтощават вместо челника ви да започне да мъжди, електрониката компенсира, като резултата е, че челника продължава да свети със същата сила като с пресни батерии. След изчерпване на батериите регулираната светллина не се изключва директно, а преминава в нормален режим, за да имате още поне 10 гарантирани часа работа, докато намерите нови батерии.
За пример никоя от челните лампи на Petzl в този ценови клас не е с регулирано светене. Petzl имат регулирана светлина само в професионалният си клас осветления. Същото е положението и с челниците на Black Diamond.
- съвместимост с литиево-йонни батерии - по-дълго време на светене и по-добро представяне при ниски температури.
- традиционно високо качество на компонентите и изработката
- доживотна гаранция в САЩ (извън САЩ 10 години международна гаранция)

Без да съм рекламно лице или да съм свързан по какъвто и да било начин с Princeton Tec ще кажа, че според мен техните осветления имат някои особено привлекателни страни - една от тях е доживотната гаранция на техните продукти (доживотна за САЩ и 10 годишна за целият останал свят). Макар да нямаме представители и сервиз на Princeton Tec в България, кой в днешно време дава 10 години гаранция на каквото и да било? Става въпрос за високо качество продукти.

Princeton Tec имат 36 модела осветления (за сравнение Petzl имат 21)

Продавам го защото съм се заринал с челници. Този който имам е неизползван в оригиналната си опаковка. Внесен е от щатите.

Цена 50 лв

Официален сайт:
http://www.princetontec.com/

За контакт:
е-маил: lutgulajn@yahoo.com
тел: 0896 644393
« Последна редакция: Август 06, 2012, 03:57:22 pm от lutgulajn »