Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - FaSt-Sh0T

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Ето един малък представител на породата!

2
Хладни оръжия / Re:Нови придобивки
« -: Юли 30, 2010, 10:54:54 pm »
Хубаво ножче, а от каква стомана е?

3
От днес!

4
Лов на едър дивеч / Re:Следите на дивеча
« -: Ноември 08, 2009, 03:30:27 pm »
Свински стъпки.Една стара и две от днес!

5
Евала колеги и на всеки да се случва.Още малко и снега ще дойде.Ще има студ,смях и надявам се слука.Наслука.
Пирин и Рила са бяли надявам се скоро да има и слука. :)

6
Лов на хищници / Re:Мечка нападна ловец
« -: Октомври 27, 2009, 05:44:13 pm »
Още инфо във видео формат! -

7
Лов на хищници / Мечка нападна ловец
« -: Октомври 26, 2009, 10:00:38 pm »
Мечка нападна ловец, убиха я
Мечка рани ловец в чепеларското село Малево, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Смолян. В 10.45 часа днес в РУ на МВР – Чепеларе е съобщено, че в района над село Малево по време на организиран лов мечка е нападнала един от ловците – 49-годишния А.Т. от с. Малево. Намиращи се наблизо ловци се притекли на помощ на нападнатия и убили мечката с ловно оръжие.

На местопроизшествието се намира дежурна оперативна група при РУ на МВР – Чепеларе и се извършва оглед съвместно с инспектор от РИОСВ – Смолян и ветеринарен лекар. На ранения ловец е оказана медицинска помощ в ЦСМП – Чепеларе и е транспортиран в МБАЛ – Смолян с контузно-разкъсни рани по главата и тялото. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/15398

8
Сори! Не съм се изразил правилно. Не казвам ,че няма. Аз живея на Дунав ,изловил съм много килограми уклей,но днес като прочетох взех една линийка и отмерих тия 15 см. Еми много голям ми се вижда .....Не казвам ,че няма ,но ако съм рибар и спазвам тази норма,се чудя кога ли ще събера 1килограм? Колко ли процента от всичкият ми уловен уклей ще е над 15см?Мога да те увере ,че процента ще е изключително нисък/да не казвам нищожен/.Действително нормата е такава,но дали е реална е друг въпрос.
Напълно съм съгласен с теб, макар че никога не съм ловил такава риба, но имам някаква представа каква е.Това го забелязах още когато качвах темата и веднага проверих!

Виж какво намерих:

Уклейка - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0

Уклей - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B9

Уклейка доста съм изловил покрай черната мряна, но не съм хващал по-голяма от 10-12см, а тук пише че достига 25см - не мисля че всичко в нета е вярно!Дали пък не ги бъркаш двата вида защото аз сега научих че са два???

9
Уклей-15см. ;D ;D ;DТези хора май са скарани с мерните единици.
Виж тук какво пише! - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B9

14
Като цяло добре, но не перфектно организирано.Много малко ловни представители имаше! :(
Малко снимков материал(аматьорски).

15
31-годишният авджия Светослав Цветанов гръмна около 80-килограмов вълк на организиран лов във видинското село Тополовец.

Ловците тръгнали да стрелят по яребици, но за късмет Светослав попаднал на хищника и го повалил от раз. Цветанов е от 6 г. ловец, но за първи път на мушката му попада вълк, поясни вчера пред “Труд” самият той. Лесничеите във Видин също бяха впечатлени от трофея. От Държавното горско стопанство в дунавския град допълниха, че през последните 1-2 г. не са имали случай на убит толкова огромен вълк. Хищникът ще бъде препариран и включен в колекцията от трофеи за хижата в местността Божурица край Видин. Както си му е редът, щастливецът авджия се готви да почерпи колегите си подобаващо.
Авджията гордо позира с трофея си - огромен вълк. Младият ловец от шест години обикаля с дружинката си из гори и полета, но това е първото му сериозно попадение. Снимка Людмила Станкова

източник: trud.bg


Страници: [1] 2 3 ... 8