Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - kinggod

Страници: [1]
1
Сладководен риболов / Re: РИБОЛОВ НА СОМ
« -: Април 02, 2021, 11:16:00 pm »
Май модата на топлите килими отново се завръща. Съседките ми направо се изпотрепаха да купуват – коя си взела мокетени килими, която от ония пухкавите и рошави килими… Сега вече е мой ред, няма да остана по-назад, я.

2
Морски риболов / Re: Попчета в Гърция!
« -: Април 02, 2021, 11:02:35 pm »
браво, наслука и другия път

3
Сладководен риболов / Re: Риболов на щука
« -: Април 02, 2021, 11:02:21 pm »

Ремонт на покриви в София от Покрив.com - С нашия дългогодишен опит в сферата на покривите, Ви гарантираме, че ще можем да задоволим вашите изисквания. Ние предлагаме широк спектър от покривни услуги, независимо от вида на покрива който имате. Тези услуги включват ремонт на покриви, общи частични ремонти и поддръжка, както и смяна на покрива

4
Чувала съм, че предлагат много евтина изработка на онлайн магазин, ако се използва готов шаблон. Обаче, не съм сигурна доколко са функционални тия шаблони. Ако имам разнородни продукти, кое ще е по-добре? Ползвали ли сте 3Д Уеб Дизайн?

5
Голямо главоболие е всяко едно преместване на дома, скоро ми се наложи да го правя и още не мога да се оправя, а минаха две седмици. Вече не знам кога изобщо се свърши това пренареждане и най-накрая да си почина. Поне се възползвах от хамалски услуги в София.

6
Сладководен риболов / Re: Язовир Венелин
« -: Април 02, 2021, 11:01:32 pm »
Най-богатият избор на килими в България. Хиляди вълнени, копринени, модерни, дизайнерски и персийски килими с голямо намаление.

7
Ако имате онлайн магазин или пък друга платформа, от време на време е добре да се прави SEO анализ, за да се открият евентуалните грешки и да бъдат отстранени.

8
Ако говорим за защита от гръмотевици, то използването на така наречената активна мълниезащита, например активен мълниеприемник, изисква инсталирането на по-малко устройства, отколкото ако се използват пасивни опции.

Страници: [1]