Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BOJO

Страници: [1] 2 3 ... 13
1
Ето една малка част от демонстрацията на свирки за водоплаващ дивеч на изложението в Пловдив!

T&T Calls - Exhibition International Fair Plovdiv, Bulgaria - Priroda, Lov, Ribolov

2
Вече имаме изработени и последните видове свирки за патица и гъска с новите американски aкрилни материали Green Jade Swirl, Red Crimson Tide и Африканското дърво Cocobolo wood.

Duck calls combination Red Crimson Tide Acrylic/Cocobolo wood
 - single reed

Goose calls combination Green Jade Swirl Acrylic/ Cocobolo wood
Duck calls Acrylic Green Jade Swirl - single reed
3
Здравейте Колеги!

На предстоящото изложение - Природа, Лов, Риболов в Пловдив ще има изложение на T&T (Ти анд Ти) - ръчни звукови примамки "Свирки" за примамване на Зеленоглава патица и Белочела гъска по време на лов. На 02.04.2011 събота ще и ма и демонстрация как се използват и как свирят. Колеги които искат да си закупят свирки от изложението ще имат възможността да ползват големи отстъпки предвидени само за периода на изложението. Който има възможност и желае да види как се използват свирките нека заповяда на демонстрацията.

Поздрави!

4
Едно клипче, за припомняне на изминалия ловен сезон на патица.

2010-2011 T&T Calls - Duck Hunting Season - Bulgaria

5
Прелет на гъска...Много гъска в Бургаско...

Prelet na gaska Burgas Bulgaria

6
Нека в тази тема коментира всичко свързано с протестните действия.

Колеги идната седмица ще се разбере колко сме сериозни и дали ще си отстояваме правата.

Днес подготвихме Уведомително писмо до кмета на община Бургас и в понеделник ще бъде внесено. Организира се митинг за сряда 26.01.2011г. Пред областна управа Бургас. Цел - срещу неправомерна забрана на лова на водоплаващ дивеч.

Трябва да се организираме и до неделя 23.01.2011г., да определим най-удобния час за провеждане на мероприятието.

Уведомлението ще бъде изпратено и до всички медии за отразяване на събитието.

Надявам се на подкрепа от всички колеги и потърпевши.

Благодарим на НЛРС-СЛРБ за предприетите действия!
До Генералния директор на НВМС7
T&T Duck and Goose Calls вече има нов модел свирка за белочела гъска. Моделът №204 е комбинация бомбе дърво ясен, долница текстолит. Целта на този модел свирка е да се добере максимално до реалния звук на гъската и да се сведен до минимум цена.

Ето снимки...


Звук на новия модел...

New Goose Wood Calls

8
С носталгия пускам едно кратко клипче от последните ловни вечери от преди да сложат забрана в силно заразения район (Бургас). Клипчето е скалъпено от няколко кадъра и има за цел да припомни страхотния лов, който ни отнеха. Може би ще се повторя, но с тази забрана ни наказаха неправомерно и е редно някак си да си потърсим правата.

Night Duck Hunting with T&T Calls - Pomorie, Bulgaria


П.с. Събота и неделя си разхождах кучетата без пушка и сигурно заразих целия район с ШАП.

9
клипчето е много хубаво браво поне имате на какжо да си погармите.
а да знае някои да ли го разрешиха в яболско.моля да ми каже че които питам се казвам че не знаят.
мерси предварително

За сега все още е забранен, но можем да забравим за лов до новия сезон. Преди малко по новините съобщиха, че има съмнение за ШАП в с.Резово обл. Бургас, и в понеделник ще излязат резултатите...На практика си връзват гащите с това и край с лова. Сега остава да кажат, че ние сме главните виновници и всичко се нарежда както трябва.

10
Тъй като ни е..аха м...ката и за пореден път се вижда, че това не е държава. На нас в засегнатите райони не ни остава друго освен да гледаме видео клипове...

Ето един такъв от събота...Приятно гледане!
T&T Duck Hunting - Pomorie, Bulgaria_08.01.2011


Цяла година чакаме да дойде януари, а с него и прелетния юрдек, гъската също и когато това се случи, някой гледа ни ни го н...чука в кафявата точка. Не намирам думи за да изразя възмущения от предната некомпетентност от страна службите.

П.с. Питам се аз как ще ограничат болестта, след като хищниците също е пренасят????

11
След много приятния и успешен "сабален-ски" лов на юрдек, вечерта пак се събрахме и излязохме. Надеждите бяха големи, тъй като сутринта имаше много прелет...Наредихме повечко мюрета и зачакахме...Прелета тръгна от рано, идваха на "талази", както му викат тук...Започна здрава пукотевица и резултата повече от положителен...Този път мога да се похваля, че нямахме загубена патица. Стреляхме само на много сигурните и плюс помощта на "бабата" направихме 100% събираемост. Желая такава слука на всички любители на водоплаващия дивеч. Поздрави!


12
Днес късния следобед излязохме за гъска, но такава имаше само във високите небеса...През цялото време гъската държеше нейния курс без да има намерение да каца, като че ли имаше пътеводител за други места...Съответно като няма гъска се преместихме на едно захранено гьолче за юрдек. В крайна сметка това се оказа печеливш ход и ловът от тази вечер остана незабравим. Имаше страхотен прелет на патици и доста се постреля, освен това което прибрахме оставихме и почти толкова на хищниците, за голямо наше съжаление...Наслука Колеги!


13
ПРАЗНИК НА ЛОВНАТА СТРЕЛБА В БУРГАС

На 04.12.2010 г. на стрелбищен комплекс “Черна гора” се проведе традиционния турнир по ловна стрелба в дисциплина “Спортинг” в чест на празника на Бургас - Никулден. В турнира взеха участие общо 35 стрелци /осем отбора и както и индивидуални участници/ от ловни сдружения от страната.

Мероприятието бе посетено от официални гости – Областният управител г-н Гребенаров, Кмета на Общината г-н Николов, г-н Иво Янакиев - представител на Министерство на спорта, шефа на общинска полиция г-н Луков, както и началника на Спортния отдел в Общината госпожа Деведжиева, които връчиха наградите на призьорите и за пореден път показаха уважението към нашия спорт и ловната общност като цяло.Опасенията на организаторите за лошо време и проблеми за щастие не се оправдаха – времето бе перефектно, организацията на ниво, а настроението на участниците – добро.

Домакините от СЛР “Лебед” Бургас се бяха погрижили отлично за доброто настроение на гостите и участниците, за които се приготвиха вкусна риба, салати и напитки, а Община Бургас за пореден път подсигури финансово провеждането на турнира.     

Схемата на стрелба този път бе много лека и приятна, което допринесе за добрите резултати. Като цяло турнирът премина под тоталния диктат на ловно сдружение “Гларус” Поморие, които превзеха Бургас с цели два отбора. За пореден път силна стрелба направиха нашите приятели от ловно сдружение “Сокол” Казанлък. Наложиха се люти престрелки за определяне на втория, третия и четвъртия в отборното класиране между  Поморие, отбора на Карнобатското ловно сдружение и този на Казанлък. В крайна сметка Поморийци завоюваха първите две места, трети останаха Карнобат, а Казанлъчани явно уморени от дългия път заеха четвърто място. Отборът на бургаското ловно сдружение остана пети, а шести се класира ЛРД “Средец”.

Най-силният резултат 19 от 21 направи Иван Танев от Казанлък и завоюва безапелационно първото място в индивидуалната надпревара, втори стана Теодор Хайдутов от Поморие,  а трети бе Цонко Дончев - също помориец, който спечели на бас едно елече “Кастелани” донесено чак от канарските острови за 100 ойро. При жените се видя отново смелата стрелба на казанлъчанката Ивелина Стайкова.

На победителите бяха връчени разнообразни предметни награди, осигурени от Общината, както и такива от “ВИП ТРЕЙДИНГ” Бургас, за което им изказваме благодарност.

Клуб “Пиргос” честити празника на всички клубни членове, както и на всички граждани на Бургас и им желае преди всичко здраве и хубави мигове.

Източник: М. Господинов, КЛС "Пиргос" - Бургас

14
Имах проблем с предишния акаунт в YouTube и ми се наложи да прехвърля клиповете на нов акаунт ТУК --> tandtcalls's Channel

15
На 04/12/2010г. Ръководството на СЛР "Лебед", клуб по ловна стрелба "Пиргос" и община Бургас най-любезно ви канят да присъствате на открития традиционен турнир по ловна стрелба в дисциплина "Спортинг" за Никулден - празника Бургас. Схемата на турнира ще бъде показана преди първа пушка. Ще се стреля на 21 панички с възможни 25 истрела като ще има и дублета. Класиранията ще са отборно и индивидуално. Турнира ще се проведе на стрелбище "Черна гора" преди с.Маринка.

Начало на регистрация - 8, 30 ч., начало на състезанието - 9 часа. С любезното съдействие на Община Бургас са осигурени предметни награди за призьорите.

За повече подробности - тел.0886 504 338 Милен Господинов.

Източник: Б. Николов, КЛС "Пиргос" - Бургас

Страници: [1] 2 3 ... 13