Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - big five

Страници: [1]
3
     На Вашето внимание един полезен аксесоар - еднокрако столче, като използвам случая да благодаря на Роберт Атанасов, който ми предостави модела. Дано Ви се понрави!

8
         Здравейте на всички почитатели на лова в този форум! Преди доста време, непосредствено след 1989 год., разглеждайки многократно чуждестранни каталози за ловни дрехи и аксесоари и въздишайки, защото "гроздето" беше доста нависоко, като цени и тогавашните наши възможности, си зададох въпроса: А бе дали не мога крадвайки по малко и доразработвайки нещата които гледам да се опитам в наши условия и възможности да направя нещо за себе си? Много проба беше, бая нещо прахосах като материали и малко капитал, възлагайки на други хора - майстори / не че ги нямаме, ама пусто все не можех да уцеля на такива/ да изпълнят желанията ми. Разбрах впоследствие, че нещата не стават, защото явно желанията ми са доста високи и бая трудно изпълними по отношение на критериите за материали, качество и прецизност на изпълнение. Исках хем да ми излезе възможно по-евтино, хем да е по-качествено и по-красиво от чуждестранното. Да - ама не! Няма бон филе на цената на кокали - или едното или другото, кой каквото може и предпочита!
И така с времето малко, по малко на принципа проба - грешка успях да се понауча, да селектирам материалите и хората на които възлагам изпълнението и започнаха долу-горе нещата да се получават. От няколко години от хоби стана нещо като втора професия. Обурудвах се с доста машини и спомагателни съоръжения, назначих кадърни хора и успях да пробия на външни пазари благодарение на приятели. Ето на Вашето внимание малка част от нещата, които са към днешна дата, а именно: комплект от шапка, жилетка и панталон от естествена кожа – ярешко шевро /изключително фина и дуракоустойчива кожа/ с тиролски мотиви – надявам се да оставят приятни впечатления у Вас!

Страници: [1]