Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - lobo2

Страници: [1]
1
Боеприпаси / Re:Презареждане на патрони
« -: Април 17, 2011, 10:20:26 pm »
Не мога да ги разбера търговците.В Пловдив питам в няколко магази и отговора е "Ми то това нещо е забранено".Мъж на 46 години съм главата вече бяла,тези хора си мислят,че от гората ли съм хванат,що ли...В Карлово питам там една другарка и тя ми отговара,че никога не е продавала барут,щото то било много опасно в къщи да се чоплиш с подобни неща.В Станимъка същата мъка....
  Ама така си е.Търговците нямат интерес.Те ако имаха интерес да продават барут,щяха да ни молят да си купим.На времето леля Марга,лека и пръст,че я споменавам шиеше платнени торбички и в тях проданаше съчмите....

2
И какво от това,че си повдигал някога някакъв въпрос? Не виждаш ли какво се получава в крайна сметка.Хванаха шеф от Пловдивският "Сокол" миналата година по това време на незаконен лов на глухари и какво...Хванаха кмета на Созопол и какво...Хванаха преди време и баш футбалерата Сираков и какво...Имам чувството,че с нашето мълчаливо съдействие някои хора просто съсипват държавата ни.Ние стоим от страни и се хилим,като циганчета на които им белят яйца.Дивечът е само прашинка от цялото.... за съжаление.

3
Ловни породи / търся да закупя дратхарче
« -: Април 12, 2011, 10:48:03 pm »
Ловът на патици е голяма работа.Лошото е че нямам куче ,а там където ловувам до този момент се справях с неопренов гащиризон.Сега нивото на водата се качи и май ще остане така.Та поради липса на лодка,ще трябва да си завъдя сабака.От Пловдив съм....пък и ще почерпя!

4
Според колко си висок,колко си широк,какви са килограмите,какво ще ловуваш и т.н.В крайна сметка вземи бащата на всички пушки....Браунинг ;)

5
Боеприпаси / Re:Презареждане на патрони
« -: Април 12, 2011, 08:50:25 pm »
Тази работа за мене е половината кеф от лова.А купешките са едни,дето да те е яд че си дал парите си .

6
Ловните/гладкоцевните/ гилзи ги събирам и тези които са годни ги презареждам.Негодните ги горя.Тези от пищова си остават в стрелбището.Навремето опитвах да правя рибарски звънчета,но не ми харесаха.

7
Гладкоцевни / търся да закупя
« -: Април 12, 2011, 08:42:35 pm »
Търся да закупя ловна пушка - Иж или Тоз кал.16 със закрити куроци.По възможност пловдивско,пазарджишко....

8
Гладкоцевни / Re:Руско ловно оръжие
« -: Април 12, 2011, 08:38:34 pm »
Старият лаф - за две марки автомобили  Мерцедес и другите тук не върви.В никакъв случай не мога да си представя руското оръжие като Мерцедес.То просто не е такова.Но немога да си представя,че ще излезна на лов с друго оръжие.Ловувам законно повече от 20 години с иж54.На скоро се сдобих и с иж26.Не зная прост ли съм или какво.Тази работа е като онази,че можеш да имаш много любовници и една жена при която да се връщаш.
  Дано не съм обидил някой!

Страници: [1]