Така като цяло имам следните основни ?-си
.
До края на годината разбрах, че трябва да бъда приет от някоя дружинка и до края на тая календарна година нейният прецедател да подаде тази молба за кандидат ловец в ловнорибарското дружество. Върпсът ми е по какъв начин става това приемане в ловната дружинка и какъв документ трябва да се даде от мое има или всичко се върши от самият прецедател на дружинката?
След като бъда приет към краяна февруари трябва да се запиша и разбрах, че таксата е 550 лева за самият курс. В самият курс какво се включва точно как протича и каква е цялата история с курса накратко
.
Ходих на едно стребилще да стрелям с пушка по панички за първи път, ами трагедия. На самият курс как се дрътжи пушката вдигната или смъкната и като се изтреля паничката тогава вдигаш и целиш? Отделно има ли и колко са тренировките преди самият изпит и от кои позиции стреляш? На самият изпит паничките с по лека скорост ли се изтрелват и като цяло лесно ли е
.
Теоритичният изпит как преминава точно ?
Абе накратко каква е процедурата от А до Я за да станеш ловец и като цяло колко пари излиза цялото удоволствие да вземеш документа като ме интересува цената само на курса и разходите по него без пари за екипировки пушки и т.н. Казаха ми 550 лева, а покрай тях задължителни разходи има и колко са горе долу ?
Благодаря