Лов > Лов на едър дивеч
Вярно ли е че?
FaSt-Sh0T:
--- Цитат на: rocky85 в Май 18, 2009, 03:15:28 pm ---Много случаите, когато на пръв поглед изглежда голям зъба, а в последствие когато го извадиш съотношението не само не е 1:2 ами дори си е 1:1 Разбира се, че не се случва често това, но моят въпрос беше винаги ли...
Поздрави и наслука. 8)
--- Край на цитат ---
Прав си, но това се получава при прасетата мелези!При чистите диваци си е 1:2! ;)
rocky85:
На турската граница няма мелези приятелю.Там са чистокръвни диваци. Отстреляхме глиган,на който зъба се показваше 11см. След като го искара колегата се указа,че е 22,5см.Пак взе златен медал, но нагласата беше за 28-29см дължина на зъба. Има и др. примери колега.Говоря за случки, на които съм присъствал или лично съм отстрелял, а не препредавам митове и легенди.
Поздрави.
FaSt-Sh0T:
--- Цитат на: rocky85 в Май 18, 2009, 06:51:12 pm ---На турската граница няма мелези приятелю.Там са чистокръвни диваци. Отстреляхме глиган,на който зъба се показваше 11см. След като го искара колегата се указа,че е 22,5см.Пак взе златен медал, но нагласата беше за 28-29см дължина на зъба. Има и др. примери колега.Говоря за случки, на които съм присъствал или лично съм отстрелял, а не препредавам митове и легенди.
Поздрави.
--- Край на цитат ---
Съгласен съм с теб!Винаги има и изключения! ;)
BG_HUNTER:
роки само да те попитам нещо колега..? Ще ми обясниш ли защо питаш нещо което знаеш?
koyot:
Моля да обърнете внимание на този приятел! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия