Лов > Лов на едър дивеч
Лов на диво прасе сезон 2009-2010
mirchev75:
Това ми е първото-надявам се не и последното. Падна на откриването още на първата гонка.С куршум в плешката и само се претърколи към 3 метра защото бягаше. Умря още във въздуха ;D ;D
FaSt-Sh0T:
--- Цитат на: mirchev75 в Октомври 04, 2009, 09:20:20 pm ---http://picasaweb.google.com/lrm1975/DropBox?authkey=Gv1sRgCOmM0eHUnsiejwE&pli=1&gsessionid=8ou5iupxkF5uJ_B1zJTYUQ#5388803691168203922
Това ми е първото-надявам се не и последното. Падна на откриването още на първата гонка.С куршум в плешката и само се претърколи към 3 метра защото бягаше. Умря още във въздуха ;D ;D
--- Край на цитат ---
Поздравления!!!Дано винаги така да ти върви! :) :)
adwokat:
Да раздвижа темата.Вчера на около 10 мерта от мен се опита да "прелети" 170 килограмов глиган.Само бързата ми реакция и отличния мерник,разбира се и скромността ми,доведоха прасето до скоропостижна кончина.За мен остава спомена от успешен улов.За вас снимката.Наслука.
mirchev75:
Така така! Чудесен екземпляр! За бързата реакция и за отличния мерник съм съгласен ,че помагат ,но скромността не виждам в каква помощ ще ти е... ;D ;D ;D. С какво го удари колега и къде?
adwokat:
--- Цитат на: mirchev75 в Октомври 11, 2009, 06:42:33 pm ---Така така! Чудесен екземпляр! За бързата реакция и за отличния мерник съм съгласен ,че помагат ,но скромността не виждам в каква помощ ще ти е... ;D ;D ;D. С какво го удари колега и къде?
--- Край на цитат ---
Колега кажа ли си как помага скромността в добрата слука,от другата седмица всички ще имат слука.Е то животно няма да остане ;D.
Ударих го с бренеке Ротвайл-магнум 39 грама.Мястото е стара планина в оклните на Ботевград красиви балкански села,където тази събота бях гост.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия